Andrea Dekker

Ik ben Andrea Dekker en dit is wat ik doe

By Andrea Dekker

October 11, 2017

We hebben het team sinds begin deze maand uitgebreid met Andrea. Bij onze zoektocht naar een developer dachten we het team eindelijk weer uit te kunnen breiden met een man. Maar toen kwam Andrea langs en dan moet je toch toegeven dat de verhouding man/vrouw bij Brand New Journey de komende tijd nog even ver te zoeken is. Maak in dit artikel kennis met Andrea.

Functie: Developer

Een woord dat jouw werk beschrijft: Onmogelijk (en dan bedoel ik niet het werk, maar het omschrijven van dat werk in 1 woord. Deze toelichting bewijst dit al.)

Wat heb jij met Brand New Journey?

Na een aantal jaar bij een wat groter internetbureau te hebben gewerkt maak ik de stap naar het (nu nog) kleinere team van Brand New Journey. En klein is in dit geval ook fijn: een team van mensen die gepassioneerd en goed zijn in hun werk, met allemaal hun eigen specialisme. Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn horizon hier weer een stuk ga verbreden en ik hoop het team nog completer te maken.

Zonder welke tools, software en apps kun je echt niet?

Whatsapp, Spotify, Chrome, Photoshop, Pinterest.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Prachtig 🙂 Mijn Macbook, Mac-scherm en toetsenbord maken het zeer makkelijk om zelf een clean-desk-policy te handhaven
 ware het niet dat ik altijd de nodige clustertjes om me heen verzamel met kabeltjes, koptelefoons, sleutels en mijn koffiekop/dopper.

Waar luister je naar tijdens het werken?

Als ik me echt moet focussen op iets moeilijks: trance. Als ik “even wil knallen” maar de materie niet al te moeilijk is: een spotify-playlistje. Alle andere momenten: de radio en werkvloergrappen.

Jouw favoriete drank onder werktijd?

Koffie en water. In geval van deadlines en / of toenemende stress: cola.

Het beste advies dat jij hebt gekregen?

Hoe dieper je ergens in bent gedoken, des te belangrijker is het om af en toe een stapje terug te doen en met helikopter-view te kijken naar waar je mee bezig bent en hoe.

Waar kun je je Ă©cht druk om maken?

Een slechte sfeer. En mijn mogelijke aandeel daarin, evenals mijn aandeel in de oplossing.

Wat zijn jouw hobby’s, interesses en bezigheden?

18 keer per jaar zit ik naast mijn vader op de tribune bij “mijn” FC Utrecht. Als ik daar niet zit bouw ik duplo-huizen met mijn zoontje, die we hard lachend ook weer kapot maken. Verder kan ik me compleet verliezen op Pinterest, bij voorkeur met een verse latte macchiato erbij op een vrije ochtend. Ik ben gek op Mexicaans en Italiaans eten en je maakt me ‘s avonds blij met een serie-tje op de bank (foute krakers als Ik Vertrek en Boer Zoekt Vrouw included).