Site icon Brand New Journey

Van Reiziger naar Content Producer

Heb je dat ook weleens? Dat je ergens voor het eerst binnenstapt en dat het gelijk goed voelt?
Dat had ik bij Brand New Journey. Na mijn eerste gesprek, wist ik gelijk, dit gaat hem worden. Ook al stond er geen vacature open, ik voelde aan dat er in ieder geval iets positiefs uit zou komen. Na een tweede gesprek en een lunch met toen nog mijn toekomstige collega’s, werd ik gebeld door Martijn. Hij deed me een voorstel en het antwoord kunnen jullie wel raden.

Nu, een maand later, blik ik terug op een hele gave start van mijn Brand New Journey. Ook al is hij niet zo brand new meer…

Mijn eerste maand was super tof! Het was afwisselend, veel lachen, gieren, brullen, maar ook best (in)spannend. Ook niet zo gek na een vakantie van 8 maanden…

Op mijn eerste dag voelde het meteen vertrouwd aan. Na de nodige glazen champagne mocht ik eindelijk aan de slag met mijn eerste echte opdracht. Waar je bij de meeste bedrijven eerst een week moet meekijken en luisteren, mocht ik hier meteen aan de slag. Het is hier heel fijn dat ze vertrouwen in je hebben en je een beetje loslaten.

Alles is brand new. Nieuwe systemen waar ik mee moet leren werken, nieuwe collega’s en verschillende klanten. Natuurlijk wil je graag laten zien wat ik kan, want ik wil niet falen. Ik legde de lat best hoog voor mezelf en kwam iedere avond kapot thuis. Want ja, het reizen tussen Breda en Den Bosch breekt op een gegeven moment ook op. Ik merk dat ik nu na een maand beter inzicht heb in hoeveel tijd een bepaalde opdracht kost en ik een betere planning voor mezelf kan maken. Gelukkig is dat op en neer reizen ook nog maar van korte duur, want volgende week krijgen mijn vriend en ik de sleutel van ons appartement in Den Bosch!

Hoe ziet de functie Content Producer eruit?

Mijn functie is super afwisselend en iedere dag werk ik aan verschillende opdrachten voor diverse bedrijven. De ene keer schrijf ik een auto-gerelateerde blog en de andere keer maak ik een grappige video voor onze eigen branding of ben ik voor een makelaar social media inhakers aan het bedenken en uitwerken.

Doordat mijn werk zo afwisselend is en ik ook met bijna iedere collega wel een project doe, is iedere dag weer anders. Ik ga met heel veel plezier naar mijn werk en dat heeft grotendeels te maken met de werksfeer. Gezellige collega’s met (flauwe) humor, gezamenlijk lunchen en wandelen, flexibele werktijden en af en toe elkaar afschieten met onze nerf guns. Ik kan bij iedereen terecht voor vragen, want iedereen heeft zijn of haar specialiteit. Dit vind ik heel fijn, want ik ben mezelf nog volop aan het ontwikkelen en aan het ontdekken wat ik nou het leukste onderdeel vind van content ontwikkelen.

Als mijn eerste maand al zo leuk was, betekent dit veel goeds voor de toekomst!

Exit mobile version