Site icon Brand New Journey

Persbericht: Brand New Journey verhuist naar HNK Den Bosch

Forseti / Mobycon en Brand New Journey huren hun Kantoor op Maat bij HNK Den Bosch, aan de Europalaan 28 in Den Bosch. Forseti huurt per 1 juli jl. circa 250 m2 op de tweede verdieping en Brand New Journey huurt per 1 november circa 170 m2 , inclusief bijbehorende parkeerplaatsen. HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor. Met dit concept richt eigenaar NSI zich op de groeiende behoefte aan full service en flexibele huisvestingsconcepten in de kantorenmarkt. Onderdeel van dit concept is Kantoor op Maat en ook Managed Offices, de volledig ingerichte kantoren op de begane grond. Deze Managed Offices in HNK Den Bosch zijn nagenoeg volledig verhuurd. Momenteel wordt het aanbod aan Managed Offices in HNK Den Bosch uitgebreid, zodat voldaan kan worden aan de vraag.

HNK faciliteert het nieuwe ondernemen en dus ook het onderling zakendoen tussen de huurders/members. “Hiervan hebben wij al gebruik gemaakt door de samenwerking met Brand New Journey”, aldus Harald Faber, algemeen directeur van Forseti/ Mobycon. Forseti heeft specifiek voor de locatie HNK Den Bosch gekozen vanwege deze toegevoegde waarde van het HNK concept. ”Daarnaast zijn de uitstraling van het gebouw, de inrichting en ook de flexibiliteit voor ons belangrijk”.

“Ook voor Brand New Journey is die flexibiliteit belangrijk”, vult Rogier Westerink van Brand New Journey aan. “Doordat we gebruik kunnen maken van de extra ruimte in de vorm van ontmoetings- en netwerkplekken in het sociale hart en vergaderruimtes wanneer wij die nodig hebben, zowel in Den Bosch als bij de andere HNK vestigingen in het land, kunnen wij veel effectiever huren. De moderne inrichting maakt het een heel inspirerende werkomgeving, die perfect bij de sfeer van ons bedrijf past.”

HRS Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, bracht de transactie namens verhuurder tot stand, in collegiale samenwerking met RSP makelaars.

HNK Den Bosch staat op een zichtlocatie, direct aan de A2, op bedrijvenpark ‘De Herven’ aan de Europalaan 28. HNK Den Bosch biedt circa 7.500 m 2 kantoorruimte. Kenmerkend binnen het HNK concept is het ‘sociale hart’; deze centrale ruimte op de begane grond is ingericht als ontmoetingsplek met ruim 50 werkplekken, verschillende zitjes, lange werktafels en een open keuken. Tevens bevinden zich hier de vergaderfaciliteiten en de “Managed offices”; de volledig ingerichte kantoorruimtes, welke gedeeltelijk grenzen aan de geheel door het gebouw omsloten binnentuin. Op de bovenste etages worden de kantoorruimtes op maat en eigen vloeren verhuurd.

Exit mobile version