Site icon Brand New Journey

Ik ben Lotte Kurvers en dit is wat ik doe

Lotte Kurvers

 

De komende maanden loopt Lotte Kurvers stage bij ons. Deze actieve duizendpoot ondersteunt ons op communicatiegebied. Als stagiaire hoopt Lotte veel van ons te leren, maar dat geldt natuurlijk ook andersom. Wij willen ook leren! Eens kijken wie Lotte is.

Functie: Stagiair communicatie medewerkster

Een woord dat jouw werk beschrijft: Uitdagend

Wat heb jij met Brand New Journey?

Ik ben net nieuw binnen gekomen als communicatie stagiair bij Brand New Journey. Daar wil ik super veel leren en mijzelf verder ontwikkelen. Ik voel me erg op mijn gemak hier en weet zeker dat ik ga knallen tijdens mijn afstudeerstage!

Photoshoot samen met Margot voor de website.

Zonder welke tools, software en apps kun je echt niet?

Ik kan echt niet zonder het Microsoft Office pakket, hiermee werk ik alles uit. Daarnaast kan ik niet zonder Soundcloud voor leuke muziek.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Normaal gesproken ben ik erg opgeruimd, maar af en toe maak ik er ook wel een rommeltje van.

Waar luister je naar tijdens het werken?

Op dit moment alleen nog naar de afspeellijst van Rogier.

Jouw favoriete drank onder werktijd?

Karvan Cevitam, thee of gewoon een lekker glaasje water.

Het beste advies dat jij hebt gekregen?

Ook al pakt iets niet uit zoals jij hoopte. Ga dan niet bij de pakken neer zitten en probeer iets nieuws. Geef niet zomaar op, kop op en ga door!

Waar kun je je écht druk om maken?

Ik kan me erg druk maken om verschillende dingen. Kleine dingen, zoals een koelkast die niet netjes ingericht is. Maar ik kan me ook druk maken over hoe mensen over mij en over mijn werk denken.

Wat zijn mijn hobby’s, interesses en bezigheden?

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met vriendinnen, we gaan vaak uit in Den Bosch. Ook speel ik graag een potje tennis met mijn vaste teamgenoot Anouk. In het weekend vind ik het erg leuk om leuke dingen te ondernemen, zoals lunchen, uit eten gaan of lekker een filmpje kijken.

Exit mobile version