Site icon Brand New Journey

Ik ben Nelleke Braam en dit is wat ik doe

Uitbreiding in team Content! Nelleke komt ons versterken met haar kennis en ervaring op PR en contentmarketing vlak. Met haar liefde voor Oeteldonk en goeie grappen verwachten we daarnaast ook veel extra gezelligheid op kantoor.

Functie: Contentmarketeer en copywriter

Een woord dat jouw werk beschrijft: Bedreven

Wat heb jij met Brand New Journey?

Per 1 augustus stap ik officieel aan boord bij BNJ. In mijn rugzak heb ik behalve een diploma journalistiek ook de nodige ervaring in de PR en contentmarketing. Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan en deel uit te maken van het team. De sfeer is goed, de grappen af en toe ook, dus let the journey begin!

Zonder welke tools, software en apps kun je echt niet?

Gmail, Whatsapp, Instagram, Linkedin, Blendle – ideaal om alleen maar de artikelen te lezen die ik echt interessant vind, Remember The Milk voor de to do lijstjes. Oja, ik ben ook een Funda-addict.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Rechts een plant, daarnaast een nerf gun, koffie/thee, laptop, beeldscherm, muis, telefoon, notitieblok. Verder is het nu nog redelijk ingericht volgens de ‘clean desk policy’. De toekomst zal uitwijzen of ik dit ga volhouden.

Waar luister je naar tijdens het werken?

De sporadische flauwe opmerkingen van niet nader te noemen collega’s, voorbijzoevende Nerf darts, de radio.

Jouw favoriete drank onder werktijd?

Koffie om te beginnen, daarna schakel ik over op thee of water.

Het beste advies dat jij hebt gekregen?

“Assumption is the mother of all fuckups”. Oké, dit is niet echt een advies, meer een quote. Maar zeker een om te onthouden. Neem nooit iets zomaar aan. Wanneer je denkt dat je iemand begrijp, check het dan nog even. Het kan zomaar dat die ander toch nèt iets anders bedoelt.

Waar kun je je écht druk om maken?

Onrecht, oneerlijkheid, de opwarming van de aarde (omdat mijn dakgoot lekt door die heftige regenbuien).

Wat zijn jouw hobby’s, interesses en bezigheden?

Koken, Oeteldonk, lezen, 2 kinderen opvoeden, yoga, goeie wijn drinken (maar een biertje of GT gaat er ook prima in hoor).

Exit mobile version