Site icon Brand New Journey

De laatste dag

Pieppiep pieppiep

De wekker gaat. 5:15, zoals iedere dag. Toch voelt vandaag heel anders, dan alle andere dagen. Vandaag is de laatste werkdag in het kantoor waar ik de afgelopen twee jaar met veel plezier gewerkt heb.

Het waren twee mooie jaren, maar het is nu tijd voor de volgende stap. Vanaf komende maandag zitten wij op onze nieuwe plek: HNK Den Bosch.

Mijn laatste dag op De Bloemendaal 10 in Engelen.

6:30

Regelmatig zit ik vroeg op mijn plek. Lekker rustig, want mijn collega’s liggen nog in diepe rust. Ik ben meer een ochtendmens, dan een avondmens. Dus op de drukke dagen begin ik graag vroeg, zodat ik ‘s avonds niet langer hoef door te werken.

Mijn gedrag levert in de vroege ochtend vaak al leuke gesprekken op:

7:45

De eerste taken kan ik al van mijn todo-lijst strepen en de eerste collega’s druppelen binnen. Mijn muziek die al sinds 6:30 voluit aanstaat, mag nu weer wat zachter. Niet iedereen verdraagt het volume én het genre waar ik graag naar luister.

Een nieuwe kop koffie en even een frisse neus halen met Rogier. Zelf rook ik niet, maar ik loop graag even mee naar buiten voor een verse teug zuurstof. We nemen de dag door en kunnen daarna weer verder aan de bak.

9:30

2 blogs, 4 Facebook-updates en een e-mailnieuwsbrief verder is het tijd voor een korte pauze. Ik laat het werk even 15 minuten los en lees wat interessante artikelen of ik kijk even een YouTube video. Deze pauzes zijn voor mij net zo belangrijk als het halen van een frisse neus. Dit zijn de momenten dat inspiratie toeslaat. Ik liep achter met DailyVee, daarom keek ik deze video:

9:45

Tijd om weer aan de slag te gaan. In de ochtend doe ik het creatieve werk, dat betekent dat er nog 2 blogs op de planning staan. Omdat ik even geconcentreerd moet werken zet ik mijn koptelefoon op en laat mijn handen op het toetsenbord hun werk doen.

11:00

Taart, ons favoriete tussendoortje. Dankzij onze buren van MarketingXS genieten wij van deze heerlijke appeltaart.

12:30

Lunch! Eindelijk, blijkbaar was de taart niet voldoende om mijn honger te stillen. Dit wordt de laatste tosti, aangezien we op de volgende locatie geen tosti ijzer hebben. Daar gaan we extra van genieten. Dubbel kaas en ketchup for the win!

13:00

Ik bestrijd de after lunch dip met het inpakken van mijn laatste spullen. Alles in dozen, klaar om ze dit weekend te verhuizen. Het ziet er allemaal maar leeg uit zo. Het afscheid wordt steeds definitiever.

Je komt nog eens wat tegen tijdens het inpakken… #plop #proost #verhuizen

Een foto die is geplaatst door Martijn Bloksma (@mbloksma) op

14:30

Nog anderhalf uur voordat we aan de borrel gaan. Mooi moment om interviewvragen te bedenken voor het interview van volgende week. Als de vragen eenmaal op het scherm staan, sluit ik mijn laptop af en zet de laatste dozen in de auto.

16:00

Bier uur! Tijd om op gepaste wijze afscheid te nemen van deze locatie. En dan met name van de bar. Die ga ik wel missen. De mensen in het pand ook hoor. Maar die bar misschien nog wel meer 😉

(Voor de oplettende lezer: dit is inderdaad een oude foto. Gisteren had iedereen z’n handen vol met chips en bier, daarom zijn er geen foto’s gemaakt.)

19:00 of 20:00, het kan ook 21:00 zijn geweest

Tijd om naar huis te gaan. Het is mooi geweest. Een waardig afscheid, mooi moment om af te zwaaien. Maandag begint een nieuw hoofdstuk van onze Brand New Journey.

De Bloemendaal 10, bedankt voor alle gezelligheid de goede zorgen en het tosti-apparaat (toch tosti’s). Het gaat je goed en we zien je graag nog eens terug!

Exit mobile version