Site icon Brand New Journey

Brand New Journey één van Nederlands beste zakelijke dienstverleners

Volgens zakelijke beslissers behoort Brand New Journey in 2021 tot de beste zakelijke dienstverleners van Nederland. In de categorie Marketingadvies staan wij in het lijstje met de 19 beste bureaus.

Lang leve Google Alerts

Vrijdagochtend opende ik mijn mail en zag deze melding in de Google Alerts die ik ingesteld heb:

Hier doen we het voor, hier komen we ‘s ochtends ons bed voor uit. We werken er keihard aan om marketing voor onze opdrachtgevers te regelen.

Dat deze inzet nu beloond wordt met een positie tussen de beste adviesbureaus van Nederland vraagt om een moment van bezinning.

Grapje natuurlijk.

Wat is de MT1000?

MT1000 is een onderzoek door Management Team (MT) onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland.

Sinds 2001 publiceert MT jaarlijks onderzoek naar de meest gewaardeerde leveranciers van financiële diensten (MT Finance) op de Nederlandse markt. Later kwamen daar de professionele dienstverleners (MT 100) en de digitale dienstverleners (MT Digital) bij. In 2017 zijn deze drie ranglijsten voor het eerst samengevoegd tot één omvattende lijst: de MT1000.

Het onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland wordt uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation in opdracht van de MT Media Groep.

Zo werkt de MT1000

Een panel van zakelijke beslissers werd uitgenodigd om hun ervaringen te delen. In totaal beoordeelden 4.095 respondenten 2.117 verschillende bedrijven. Alleen bedrijven waar zij in de laatste drie jaar zakelijk contact mee hadden, werden zij gevraagd te beoordelen. Recente ervaringen, niet slechts reputaties, vormen dus de basis voor de MT1000.

Respondenten mochten hun leveranciers waarderen op een schaal van 0 tot 10: “Hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?” Aan de hand van de antwoorden werd de Net Promotor Score berekend die de basis vormt voor de ranglijsten van de MT1000.

Dankbaar en trots

Bij Brand New Journey helpen we onze opdrachtgevers met het regelen van hun marketing. Wij zijn dankbaar en trots dat dit door onze opdrachtgevers gewaardeerd wordt en ook ontzettend trots op onze collega’s die deze hoge waardering mogelijk maken.

Benieuwd naar de lijstje? Hier vind je de volledige lijst met beste dienstverleners in de categorie marketingadvies.

Exit mobile version