Site icon Brand New Journey

Welkom in ons Brand New Office

Ruim anderhalve maand alweer. Zolang zitten we in ons nieuwe kantoor.

Al vanaf het eerste moment voelt het als ‘thuis’. Het is een fijne plek om te zijn en een hele fijne plek om te werken. Kijk eens naar die blije koppen:

In de waan van de dag is het er nog niet van gekomen om onze trots met jou te delen. Welkom in ons Brand New Office.

Praktische en prettige werkplekken

Een kantoor is niet compleet zonder werkplekken. En die hebben we genoeg. In totaal zijn er acht werkplekken ingericht en is er nog ruimte voor zo’n zes extra werkplekken mocht dat in de toekomst nodig zijn.

Een relaxte zithoek

En dan onze zithoek, mijn favoriete plek op kantoor. Heerlijke stoelen om in weg te kruipen met een laptop op schoot. Een plek waar goede gesprekken gevoerd worden, waar briljante ideeën geboren én uitgevoerd worden.

Een eigen vergaderruimte

Hoog op onze verlanglijst stond een eigen vergaderruimte. Een ruimte die we zelf konden inrichten en niet hoefden te delen. Dat is volgens mij goed gelukt zo.

Blikvanger is de gigantische wand van Dock Four met zowel decoratieve als praktische vlakken.

Dit was onszelf niet gelukt

Ieder zijn vak. Wij zijn goed in marketing, daarom hebben we het interieur overgelaten aan de professionele handen van Veronique Topper van Topper Projecten. Volgens mij spreek ik voor de rest als ik zeg dat wij dit zelf niet zo bedacht hadden.

Wanneer kom je langs?

Voor een kop koffie? Thee of een glas champagne? Je bent van harte welkom! Laat je het wel even van te voren weten? Dan kunnen we het een en ander koud (of warm) zetten.

Foto’s: Wieneke Hofland

Exit mobile version