Site icon Brand New Journey

Terugblik: Judiths eerste drie maanden bij Brand New Journey

Time flies when you’re having fun… dat gevoel heb ik vanaf het moment dat ik bij Brand New Journey binnenliep als Art Director. Vandaar deze blog over mijn eerste kwartaal.

Begin januari startte mijn avontuur bij Brand New Journey; op 3 januari om precies te zijn. Na een gezellige binnenkomst en het in ontvangst nemen van mijn Brand New Journey paspoort, de toffe merchandise (notitieblok, pen, keycord en Dopper) en MacBook begon mijn eerste werkdag.

Benieuwd hoe het was om bij Brand New Journey te solliciteren? Check dan de aflevering van onze podcast over ons sollicitatieproces.

Zoals elke verandering gepaard gaat met een gezonde spanning; zo werd die ‘spanning’ bij mij al snel weggenomen door mijn nieuwe collega’s .

Ik voelde me gelijk thuis. En zoals ik al aangaf; de eerste maand vloog voorbij… veel toffe opdrachten zoals het ontwerpen van de Mobypeople website, het design van een presentatiewand voor het Markland College en infographics voor ABS autoherstel.

Ook de tweede maand was tof; gevuld met de leukste opdrachten, stand ups, een Great Place to Work workshop, een paar nerf battles en plank sessies leidde me al snel naar maand drie en maand vier…

Klinkt wel goed, toch? Natuurlijk ging niet alles gelijk smooth… bekend worden met nieuwe programma’s als Asana, Gripp en Slack ging niet binnen een dag en de manier van plannen moest ik nog onder de knie gaan krijgen. Bij mijn vorige baan was ik van alles op de hoogte; de systemen, de werkwijze, de programma’s en dat maakte het voor mij ‘vervelend’ om wéér te vragen: “Rogier…heb je even?” Gelukkig hielp het onboarding programma ook.

“The expert at anything was once a beginner.”
― Helen Hayes

Brand New Journey is écht een uniek bedrijf, ze bieden naast vrijheid (niet onbelangrijk in een creatieve functie), vertrouwen (onbeperkte vakantiedagen) en korte lijnen (de ‘baas’ is altijd aanspreekbaar) ook nog eens ruimte voor groei én een volledig verzorgde lunch. Daardoor zet je je als werknemer nog even extra in.

Het is een mooi avontuur en ik kijk al uit naar het volgende kwartaal!

Exit mobile version